ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 2014: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του Παραρτήματός μας και στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν τα μέλη του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι:

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Έξι (6) εκλογικά τμήματα (3 γεωπόνων, 1 δασολόγων, 1 κτηνιάτρων & ιχθυολόγων και 1 γεωλόγων) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (αμφιθέατρα ισογείου), Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Αθήνα.

Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας (Γραφείο Πρωτοκόλλου), Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά.

Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ευβοίας (Αίθουσα Ισογείου – Διοικητήριο), Λεωφ. Χαϊνά 91, Χαλκίδα.

Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας, Γιδογιάννου 31, Άμφισσα. 

Για τη συμμετοχή στις εκλογές χρειάζεται το Δελτίο Ταυτότητας Γεωτεχνικού ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα του ψηφοφόρου (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Τα μέλη του Επιμελητηρίου που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, μπορούν να καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές τους την ίδια ημέρα στις εφορευτικές επιτροπές.

Newsletter
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε το μηνιαίο Newsletter του Παραρτήματος
Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος