ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 2014: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του Παραρτήματός μας και στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν τα μέλη του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι:

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Έξι (6) εκλογικά τμήματα (3 γεωπόνων, 1 δασολόγων, 1 κτηνιάτρων & ιχθυολόγων και 1 γεωλόγων) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (αμφιθέατρα ισογείου), Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Αθήνα.

Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας (Γραφείο Πρωτοκόλλου), Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά.

Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ευβοίας (Αίθουσα Ισογείου – Διοικητήριο), Λεωφ. Χαϊνά 91, Χαλκίδα.

Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας, Γιδογιάννου 31, Άμφισσα. 

Για τη συμμετοχή στις εκλογές χρειάζεται το Δελτίο Ταυτότητας Γεωτεχνικού ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα του ψηφοφόρου (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Τα μέλη του Επιμελητηρίου που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, μπορούν να καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές τους την ίδια ημέρα στις εφορευτικές επιτροπές.

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος