Εκλογές ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 22 Απριλίου 2018: Πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας

ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Ανατολικής ΣτερεάςΣυνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν τα μέλη του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι:
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 86 (ρεύμα προς Αιγάλεω), Βοτανικός, Αθήνα, ως ακολούθως:
Εκλογικά τμήματα Γεωπόνων Αμφιθέατρο Κουτσομητόπουλου
Εκλογικό τμήμα Γεωλόγων Αμφιθέατρο Νιαβή
Εκλογικό τμήμα Δασολόγων Αμφιθέατρο Νιαβή
Εκλογικό Τμήμα Κτηνιάτρων & Ιχθυολόγων Αμφιθέατρο Καλαϊσάκη
Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε τον Χάρτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα.
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Βοιωτίας στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε., Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά. (Χάρτης)
Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Εύβοιας, Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα. (Χάρτης)
Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε., Γιδόγιαννου 31, Άμφισσα. (Χάρτης)
Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα του Νομού στον οποίο ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα ή του τόπου διαμονής τους για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους, επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).
Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των γεωτεχνικών και την άσκηση του θεσμικού του ρόλου ως σύμβουλου της πολιτείας.

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος