Εκλογές ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 2018: Εκλογικά Τμήματα Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας

ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Ανατολικής ΣτερεάςΟι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν τα μέλη του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι:
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Έξι (6) εκλογικά τμήματα (3 γεωπόνων, 1 δασολόγων, 1 κτηνιάτρων & ιχθυολόγων και 1 γεωλόγων) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αμφιθέατρα Κουτσομητόπουλου, Νιαβή, Καλαϊσάκη), Ιερά Οδός 86 (ρεύμα προς Αιγάλεω), Βοτανικός, Αθήνα.
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Βοιωτίας στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε., Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά.
Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Εύβοιας, Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα.
Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε., Γιδόγιαννου 31, Άμφισσα.
Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα του Νομού στον οποίο ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα ή του τόπου διαμονής του (προκειμένου για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους), επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος