ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. προτίθεται να προχωρήσει στη διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης για τα παρακάτω θέματα:

1. Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου και έργα Πρασίνου

2. Γεωργοκτηνοτροφικές μελέτες και σχέδια βελτίωσης

Τα σεμινάρια απευθύνονται ιδιαίτερα σε άνεργους γεωτεχνικούς, που είναι μέλη του Παραρτήματός μας και  ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν και να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα παραπάνω αντικείμενα.

Τα σεμινάρια θα είναι ημερήσιας ή διήμερης διάρκειας και θα διεξαχθούν σε εργάσιμες ημέρες στην Αθήνα , σε χώρο που θα καθοριστεί μεταγενέστερα.

Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι συνάδελφοι γεωτεχνικοί που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στα παραπάνω αντικείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο, τόπο καθώς και για το πρόγραμμα των σεμιναρίων από την ιστοσελίδα του Παραρτήματος ή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα αναγράφουν στην Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων θα είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Προκειμένου να μπορέσει το Παράρτημα να οργανώσει τα σεμινάρια είναι σημαντικό να υπάρχει μια εκτίμηση του αριθμού των ενδιαφερομένων για την παρακολούθησή τους, για αυτό και παρακαλείσθε, εφόσον επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε, να συμπληρώσετε και να αποστείλετε (με ταχυδρομείο, Fax ή με email) στο Παράρτημα τη σχετική Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ   –  ΑΙΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ).

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος