ΗΜΕΡΙΔΑ: ΝΟΜΟΣ 4036/12 ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: “Νόμος 4036/12 για τα γεωργικά φάρμακα: Παρουσίαση – Αξιολόγηση – Προοπτικές” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 09:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου που στεγάζεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Π.Α.Α. , Λεωφ. Αθηνών 58, Αθήνα.

Η ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση του νέου νομοθετικού πλαισίου για τη διάθεση και ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και στην αξιολόγησή του από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις επιστημονικές εταιρείες που αφορά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με την παρουσίαση εισήγησης, εκτός από τους εκπροσώπους του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων, η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία, η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας και η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία. 

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των ανωτέρω φορέων, καθώς και το ακροατήριο της ημερίδας.

Οι εργασίες της ημερίδας θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω Πρόγραμμα.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη.

 

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος