ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 2011: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 από τις 8:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τα εκλογικά τμήματα που έχουν συσταθεί στην περιοχή αρμοδιότητας του Παραρτήματός μας και στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν τα μέλη του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι:

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ: Δέκα (10) εκλογικά τμήματα (6 γεωπόνων, 1 δασολόγων, 1 κτηνιάτρων & ιχθυολόγων, 2 γεωλόγων) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Αθήνα.

Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39 (1ος όροφος), Λειβαδιά.

Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ευβοίας, Λεωφ. Χαϊνά 93 (1ος όροφος – αίθουσα 104), Λιανή Άμμο Χαλκίδας.

Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ: Ένα (1) εκλογικό τμήμα (όλοι οι κλάδοι) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας, Γιδογιάννου 31 (Διοικητήριο), Άμφισσα. 

Για τη συμμετοχή στις εκλογές χρειάζεται το Δελτίο Ταυτότητας Γεωτεχνικού ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα του ψηφοφόρου (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Τα μέλη του Επιμελητηρίου που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, μπορούν να καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές τους την ίδια ημέρα στις εφορευτικές επιτροπές.

Newsletter
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε το μηνιαίο Newsletter του Παραρτήματος
Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος