Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Το Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, της Σχολής ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με έδρα την Καλαμάτα προσκαλεί υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες για υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»/«Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil».
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Γραμματείας του Π.Μ.Σ., η υποβολή των αιτήσεων παρατείνεται έως 10 Σεπτεμβρίου 2023.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε την Πρόσκληση του Π.Μ.Σ., ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (κα Γεωργία Δημητροπούλου): τηλ.2721045268, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00-14:00, e-mail: [email protected] και στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ.: https://tqo.uop.gr/

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος