Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΓΠΑ «Ολοκληρωμένα Συστήματα Φυτοπροστασίας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΤο Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Ολοκληρωμένα Συστήματα Φυτοπροστασίας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος” να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.
Το εν λόγω Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα “Ολοκληρωμένα Συστήματα Φυτοπροστασίας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος”, ενιαίο χωρίς ειδικεύσεις.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Πέμπτη 6η Ιουλίου 2023. Η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].
Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε την Πρόσκληση για το Π.Μ.Σ., ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής (Χριστίνα Μπαρμπάνη, Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα, τηλ.: 210 5294523, e-mail: [email protected]).

Θέσεις-Προτάσεις Παραρτήματος